Tuesday, February 16, 2010

Tagging

Why do people tag things on delicious with inspiration? Does someone have a category like that in their brain? Please enlighten me. I am genuinely interested.

5 comments:

  1. Mä en ole tainnut tagata deliciousiin mitään tagilla "inspiration", mutta mulla on kyllä omassa blogissa sellainen kategoria. Samoin mulla on tietokoneen työpöydällä sen niminen kansio, johon kerään satunnaisesti kaikenlaista vastaan tulevaa dataa. Mulla taitaa olla päässä sen niminen kategoria, pengon sitä aina, kun kaipaan jotain vinkkiä, mihin edetä.

    ReplyDelete
  2. hei kiitos vastauksesta! jännittävää.

    aloin miettiä otanko sanan liian vakavasti vai mikä siinä on kun se mua häiritsee. inspiraatio sanana lannistaa, sillä vaikka olen esim kerännyt kansiollisia ja kansiollisia kuvia vaatteista ja asusteista jotka voisin ihan helposti tehdä ite juu, niin sitten en ikinä tee niitä kumminkaan. tai vain yhden sadassa vuodessa. kun mulle inspiroituminen ihan välttämättä tarkoittaa että jokin materialisoituu!

    ReplyDelete
  3. Mä en ajattele inspiraatiota ihan noin konkreettisesti, että tekisin suoraan jotain sellaista, mitä satun jossain näkemään. Mä esimerkiksi sain inspiksen yhteen virkattuun karhuun Jacques-Yves Cousteausta - siitä tuli jääkarhu ja sillä on punainen pipo päässä. Toi inspiraatiokama järjestyy mun päässä (ja tietokannoissa ja kovalevyllä) vähän samaan tapaan.

    Joskus voi käydä niin, että joku inspiraation alle lajiteltava juttu muuttaa vain ajatuksia.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. thanks for your helpful input guys!

    hmm. i guess my question was quite badly placed or i should've placed it in a better context. i do understand the meaning of inspiration, i personally don't find use for it as a category, because when i feel like making something, my brain doesn't go to the inspiration folder, it goes to a folder that says a name of a thing, or well, what the picture essentially PICTURES. that's what i meant i guess..

    well .. actually

    i did just find a folder on my computer that was called inspiration. it had only one picture in it. an image of a coffee cup on a coaster!

    ReplyDelete